WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Een deep-tissue massage is een massage met extra power, voornamelijk gericht op het bindweefsel rondom je spieren en een geweldige manier om het herstel na inspanning te bevorderen. Te veel inspanning – tijdens het sporten, maar ook bij het werken, klussen of zelfs huishouden – kan spierpijn en blessures veroorzaken. De spieren, pezen en gewrichten hebben veel te verduren en krijgen te weinig gelegenheid om zich te herstellen. Uiteindelijk kunnen de klachten zelfs overbelasting tot gevolg hebben.

Tijdens een deep-tissue massage van minimaal 60 minuten gaan we ons volledig richten op een optimaal herstel van de spieren. Een deep-tissue massage is inclusief:

  • Intakegesprek
  • Gerichte behandeling om bindweefsel los te masseren en spierherstel te bevorderen
  • Cupping (optioneel)
  • Kruidenstempels (optioneel)
  • Biologische aromatische oliën van de hoogste kwaliteit
  • Koffie, thee of fris
  • Handdoeken

De behandeling kan gecombineerd worden met een Dry Cupping massage. Hierbij wordt alleen de huid vacuüm getrokken en een goede ondersteuning is voor het gehele herstelproces.

Dit geldt overigens ook voor kruidenstempels. Kruidenstempels zijn katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten met als doel het herstel te bevorderen. Daarnaast worden hier ook nog essentiële oliën aan toegevoegd, om een extra ontspannend effect aan de massage te kunnen geven.

kruidenbundels

Hoewel zowel Kruidenstempels als dry cupping een extra dimensie kunnen geven aan de deep-tissue massage, is dit optioneel en dus geen verplichting. Je kunt ervoor kiezen om één van de twee te integreren in de behandeling of geen van beide; de keuze is geheel aan jou! Uiteraard kun je bij twijfel ook altijd even overleggen met onze masseur om te kijken wat het beste bij jouw situatie past.

Liever een traditionele ontspanningsmassage of hot stone massage? Ook dan ben je bij Your Season aan het juiste adres!


Boek een krachtige Deep-tissue Massage!

Wegens verbouwing & verhuizing is onze praktijk gesloten en is het helaas tijdelijk niet mogelijk om deze massage te boeken.