WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Een bijzondere ervaring van warme stenen voor dé ultieme ontspanning. Een Hot Stone Massage brengt het lichaam in balans, voert afvalstoffen af, boost je immuunsysteem, stimuleert de organen en bevordert zelfherstel van het lichaam.

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Door de combinatie van warmte, een lichte druk op de spieren en beweging werkt deze massage dieper in op het spierweefsel en is extra effectief en rustgevend.

hotstone-massage

Onder andere door het gebruik van warmte heeft een Hot Stone Massage ontzettend veel voordelen. Het is een welbekend medium om de spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Het bevordert de bloedtoevoer naar probleemgebieden, vermindert samentrekkingen van de spieren (spasmen) en helpt het lichaam soepeler en flexibeler te maken, waardoor het bewegingsbereik vergroot wordt.

Door de ontspannende werking van de warme stenen zul je ook een verlichting van stress en angst ervaren, wat tevens een betere slaap bevordert. Wist je bijvoorbeeld dat angst en stress vaak de grootste boosdoeners zijn als het op slaap aankomt? Regelmatige massages kunnen deze symptomen verlichten en op langere termijn zelfs tot een minimum beperken.

De Hot Stone Massage duurt minimaal 90 minuten en is inclusief:

Deze vorm van massagetherapie kan tevens verlichting bieden bij pijnlijke symptomen die samenhangen met reumatische klachten en auto-immuunziekten. In dit geval adviseren we je wel altijd eerst je behandelend arts te raadplegen. Dit geldt overigens ook als je last hebt van andere klachten, ook wel contra-indicaties genoemd.

Kortom, genoeg redenen om een heerlijke Hot Stone Massage te boeken! Wil je liever een traditionele massage die zich voornamelijk richt op het bindweefsel rondom je spieren? Dan is een deep-tissue massage misschien een geschikte optie voor jou!

Boek een ontspannende Hot Stone Massage!

Wegens verbouwing & verhuizing is onze praktijk gesloten en is het helaas tijdelijk niet mogelijk om deze massage te boeken.