WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Ma & di 9:00 - 17:00 / do & vrij 11:00 - 22:00

Zie je er tegenop om bij ons in praktijk te komen of wil je een gezellig avondje thuis niet onderbreken om te ontspannen? Binnen het servicegebied Zaanstreek-Waterland geven wij ook een massage aan huis voor één of meerdere personen.

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Een massage werkt ontspannend en zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt. Er zijn genoeg redenen om voor een massage aan huis te kiezen, want wat is er nou fijner dan om na zo’n ontspannen moment gewoon al lekker thuis te zijn? En zeg nou zelf: vaak gaat er niets boven de comfort van je eigen huis!

Kom tot jezelf tijdens een heerlijke ontspannen massage aan huis van Your Season. De massage duurt minimaal 90 minuten en is inclusief:

Onze massages zijn volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een holistische benadering is het uitgangspunt en daarom worden alle massages en massagetechnieken volledig afgestemd op de situatie, jouw lichaam én het seizoen. Het doel van onze masseur is even alle zorgen wegnemen en te zorgen voor een ontspannen moment in de comfort van je eigen huis. Onze overheerlijke pure en biologische aromatische oliën zullen hierbij ondersteuning bieden. Even lekker ontsnappen aan de dagelijkse routine met een welverdiend moment voor jezelf!

Wil je ook andere behandelingen thuis, zoals een Hot Stone Massage of Stoelmassage? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons dan gewoon even een e-mail.

Voor massages aan huis in Purmerend worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten Purmerend geldt een tarief van €0.28 per kilometer. Let op: wij beperken ons tot het servicegebied Zaanstreek-Waterland!


Boek hier een massage aan huis!