WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Soms wil je gewoon even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en hectiek. Kom tot jezelf tijdens een heerlijke ontspanningsmassage bij Your Season. De massage werkt rustgevend en zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt. De ultieme manier om in balans te komen én blijven!

Deze heerlijke ontspanningsmassage duurt minimaal 60 minuten en is inclusief:

Een ontspanningsmassage heeft veel direct merkbare effecten, maar heeft ook voordelen op de langere termijn. Wanneer je je lichaam regelmatig ontspanning gunt, zul je merken dat je spieren soepeler worden, het stress en spanning verlicht, maar ook je lichaam zuivert en het immuunsysteem versterkt. Kortom, je voelt je fitter en krijgt meer energie! Wie wil dat nu niet?!

Onze massages zijn volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het doel van onze masseur is even alle zorgen wegnemen door het lichaam in een volledig ontspannen staat te brengen en te zorgen dat je weer lekker in je vel zit. Onze overheerlijke pure en biologische aromatische oliën zullen hierbij ondersteuning bieden. Even lekker ontsnappen aan de dagelijkse routine met een welverdiend moment voor jezelf!

Liever een meer uitgebreide massage? Dan is onze Wellness Massage een absolute aanrader!


Boek nu een ontspanningsmassage!

Wegens verbouwing & verhuizing is onze praktijk gesloten en is het helaas tijdelijk niet mogelijk om deze massage te boeken.