WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Over Your Season

De seizoenen gaan voorbij en verschillende weersinvloeden hebben invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Jaargetijden veranderen van lange dagen naar korte dagen, van lichte naar donkere dagen en dit is merkbaar in lichaam en geest. Your Season is, net als het lichaam en de seizoenen, altijd weer anders en onderhevig aan verandering.

De hectiek en stress van het dagelijkse leven kunnen belastend zijn voor je welzijn en in sommige gevallen zelfs je gezondheid beïnvloeden. Massages kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren.

Om beter in balans te komen is het van belang het lichaam dat te geven wat het nodig heeft; zie het als onderhoud van het lichaam, net als een APK! 

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een pauze te nemen van stress en de schadelijke factoren die je elke dag omringen!

Bij massagepraktijk Your Season luisteren wij naar de behoeften van het lichaam en worden de massages afgestemd op jouw lichaam én het seizoen. We gebruiken puur biologische oliën als basis in combinatie met etherische oliën – vol met weldaad van de natuur.

Wij nemen graag de tijd om samen uit te zoeken wat het lichaam nodig heeft. Geen vaste behandelingen, maar steeds weer kijken naar wat er nodig is.


Even voorstellen…

Mijn naam is Edwin, 59 jaar jong en sinds 2021 werkzaam als zelfstandig gediplomeerd masseur Massage Therapeut Pro. Na een lange zakelijke carrière wilde ik mijzelf dienstbaar maken voor de medemens en dit doe ik nu met behulp van holistische massages.

Ik heb een intensieve opleiding gevolgd bij Massage Opleidingen Lian Bart (landelijk erkend door de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs en de Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage). Nadat ik het diploma Massage Therapeut Pro heb behaald, heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig masseur een eigen praktijk op te zetten.

Mijn drijfveer is dat ik graag op een intuïtieve manier en vanuit een holistisch perspectief mijn kwaliteiten als masseur wil delen met mijn cliënten. Kernwaarden die ik hanteer zijn vertrouwen, respect, discretie en vakbekwaamheid. Dit uiteindelijk met het volgende doel:

Je voelt je beter als je weggaat, dan dat je bent binnengekomen!


Massagepraktijk Your Season

De naam Your Season is ontstaan uit de diepere gedachten dat ons welzijn gepaard gaat met de verandering van de seizoenen en daarom bekijken wij alles vanuit een holistisch perspectief. Je lichaam en geest zijn onderhevig aan invloeden van de aarde, je maatschappelijke omgeving, lichamelijke conditie en geestelijke gesteldheid.

Your Season heeft als doel de invloed van de veranderende seizoenen geleidelijke in elkaar over te laten gaan. We leggen het accent van onze behandelingen in de seizoenen als lente, zomer, herfst of winter. Wij denken elke keer weer met je mee: wat heeft het lichaam dit keer nodig?

Zomers een heerlijke verkoelende Hammam Massage of in de winter een heerlijke intense Hot Stone Massage. In de lente een overheerlijke Wellness Massage met de geur van frisse etherische oliën om de langere dagen te vieren. In de donker herfstmaanden een Deep-tissue Massage in combinatie met warme kruidenstempels of cupping als optimale voorbereiden voor de koude wintermaanden.

Your Season staat voor wat jij nodig hebt als mens en te zorgen dat je lekker in je vel zit! We bepalen samen welke behandeling er aansluit bij jouw behoeften op dat moment. Dat is Your Season; net als het lichaam altijd weer anders en uniek!