WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Een senioren massage bestaat uit meer dan alleen een massage geven. Een senioren massage is zacht en begripvol; een bijzonder moment van aandacht, aanraking, comfort en genegenheid. Wij zijn daar aanwezig voor u, als luisterend oor en als gezelschap – gewoon makkelijk en in het comfort van uw eigen huis of verzorgingshuis. En nu tijdelijk zelfs extra voordelig, want wegens de verbouwing en verhuizing van onze praktijk kunt u voor slechts €52,50 genieten van een heerlijke senioren massage aan huis!

Wat ons betreft staan senioren staan nog midden in de maatschappij. Daarom is de zorg voor uw lichaam een vereiste om vitaal te blijven. Onze masseur heeft oog voor eventuele lichamelijke beperkingen en zal zijn behandeling daarop aanpassen.

seniorenmassage

Met de senioren massage worden ouderen even helemaal in de watten gelegd en is alle aandacht gericht op welzijn, vitaliteit en gezelligheid. De massage duurt minimaal 60 minuten en is inclusief:

  • Intakegesprek
  • Gezellig gesprek
  • Massage met holistische benadering
  • Behandeling volledig afgestemd op uw eigen wensen
  • Biologische aromatische oliën van de hoogste kwaliteit
  • Het comfort van uw eigen huis of verzorgingshuis, waarbij de masseur zelf alles meeneemt
  • Handdoeken

Soms is het niet mogelijk om direct op de huid te masseren. In dat geval kan de massage uiteraard ook met kleding uitgevoerd worden.

Tip: deze behandeling is ook superleuk en uitermate geschikt om cadeau te doen aan een ouder, schoonouder, overgrootouder, vriend of vriendin boven de 65 met één van onze cadeaukaarten!

* Voor senioren massages aan huis in Purmerend worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten Purmerend geldt een tarief van €0.28 per kilometer. Let op: we beperken ons tot het servicegebied Zaanstreek-Waterland!


Boek een overheerlijke senioren massage!

Wegens verbouwing & verhuizing is onze praktijk gesloten en is het helaas tijdelijk niet mogelijk om deze massage te boeken.