WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Sparen voor gratis massages met de spaarkaart van Your Season

Bij massagepraktijk Your Season kun je sparen voor gratis massages met onze spaarkaart. Bij elke massagebehandeling van minimaal €50 ontvangt je 1 stempel. Daarnaast is de kaart overdraagbaar en is het dus mogelijk om sneller stempels te verdienen door samen met vrienden en/of familie op één kaart te sparen.

Een spaarkaart heeft ruimte voor 5 stempels en elke stempel is €5 waard. Dit betekent dat je na 5 stempels al een volle spaarkaart hebt en een stoelmassage van 20 minuten cadeau krijgt! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door te sparen voor een langere behandeling. Je mag dus ook meerdere spaarkaarten combineren en verzilveren voor een langere massageduur! Zo kom je bij drie volle spaarkaarten (15 stempels) al in aanmerking voor een overheerlijke Wellness Massage. Bij vier volle spaarkaarten (20 stempels) kun je zelfs kiezen voor een overheerlijke massage aan huis!

Aangezien de spaarkaart overdraagbaar is, kun je deze dus ook gebruiken om een heerlijke massage cadeau te doen aan iemand anders. Hoe leuk is dat?!

Hoe kan ik sparen?
Je kunt stempels eenvoudig sparen op één van de volgende manieren:

  • Gewoon lekker genieten van de behandelingen bij Your Season, terwijl je het spaarsaldo ziet groeien.
  • Bij elke massagebehandeling van minimaal €50 ontvang je één stempel ter waarde van €5.
  • Deel je kaart met vrienden en familie om sneller stempels te sparen voor een langere massageduur.

De spaarkaart is na een behandeling verkrijgbaar in de praktijk van Your Season. Op alle spaarkaarten zijn de algemene voorwaarden spaarkaart van toepassing.