WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale ergonomische stoel en is gericht op houding- en werk gerelateerde klachten. De massage concentreert zich op veel voorkomende probleemgebieden, zoals de rug, nek, schouders, armen en bekken. Op deze manier komt de doorbloeding van de verkrampte spieren weer op gang, waardoor je spieren zich ontspannen en je je weer energiek voelt. Het effect ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stromen.

De massage werkt preventief en is bijzonder geschikt ter voorkoming van stress en een veel andere klachten. Heb je specifieke probleemgebieden? Geef dit gerust aan, want dan stemmen wij de behandeling hierop af. Daarbij zorgt het ook nog eens voor een hoop ontspanning!

Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk minimaal 15 tot 20 minuten duurt en is inclusief:

  • Intakegesprek
  • Holistische benadering van het lichaam
  • Koffie, thee of fris

Wanneer je structureel de stress wil verlagen en fysieke klachten wil voorkomen, is het aan te raden om eens in de twee of vier weken de massage te herhalen.

Een stoelmassage is ook ideaal voor mensen die bijvoorbeeld veel achter een bureau zitten, werkstress ervaren of lang in dezelfde houding staan tijdens het werk. Wanneer je meerdere uren in dezelfde houding werkt, kan het lichaam negatieve effecten ondervinden. Daarom biedt Your Season ook (stoel)massages op kantoor voor zakelijke klanten en werkgevers. Meer informatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Een stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen, waardoor de massage laagdrempelig is en geschikt voor iedereen. De massage vereist geen massageolie, maar dit kan natuurlijk wel.

Liever een uitgebreidere massage of massage aan huis? Er zijn genoeg mogelijkheden, dus neem ook vooral eens een kijkje bij onze andere behandelingen!


Boek hier een overheerlijke stoelmassage!

Wegens verbouwing & verhuizing is onze praktijk gesloten en is het helaas tijdelijk niet mogelijk om deze massage te boeken.