WhatsApp

+31 (0)6 41 72 06 32

e-mail

info@yourseason.nl

Openingstijden

Wegens verhuizing & verbouwing tijdelijk gesloten!

De wellness massage is perfect voor als je eens even helemaal in de watten gelegd wil worden en is net even iets uitgebreider dan onze ontspanningsmassage. Tijdens deze minimaal 90 minuten durende behandeling staat de ultieme ontspanning centraal en gaan we zorgen dat je volledig “zen” de praktijk verlaat. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel!

wellness-massage

Bij Your Season staat een holistisch perspectief centraal. Het doel is om het gehele lichaam en geest samen in balans te brengen en zo de algehele fysieke en mentale gezondheid bevorderen. Daarom gaan we samen op zoek naar de perfecte combinatie van een massage en aromatherapie om een diepere vorm van relaxatie te vinden. Hierbij gaan we uit van jouw persoonlijke wensen, welzijn en uiteraard het seizoen.

Een wellness massage duurt minimaal 90 minuten en is inclusief:

  • Intakegesprek
  • Holistische full-body massage
  • Klankschalen sessie (optioneel)
  • Aromatherapie volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen, welzijn en het seizoen
  • Voetmassage
  • Hoofdmassage
  • Biologische aromatische oliën van de hoogste kwaliteit
  • Koffie, thee of fris
  • Handdoeken

Optionele klankschalen sessie

Tijdens de Wellness Massage kun je kiezen voor extra ontspanning door middel van een klankschalen sessie. Deze vorm van therapie vindt zijn oorsprong bij de traditionele Tibetaanse sjamanen en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Het stimuleert creativiteit, verbetert het immuunsysteem en bevordert slaap, concentratie en levenslust.

klankschalen-sessie

Tijdens een klankschalen sessie maken we gebruik van schalen die vervaardigd zijn uit verschillende metaalmengingen, zoals goud, zilver en koper. De klankschalen worden op of dicht bij het lichaam geplaatst. Door middel van aanstrijken of kloppen op de schaal komt een trilling vrij die klanken op hoge frequentie produceren. Deze trilling heeft invloed op de cellen en water in het lichaam, waardoor het lichaam tot rust komt en het zelfherstellend vermogen activeert. Daarnaast is het erg effectief voor het behandelen van energieke blokkades, maar ook allerlei psychische en lichamelijke klachten, zoals stress, depressie en vermoeidheid.

Hoewel een klankschalen sessie vele voordelen heeft, is dit optioneel en geen verplichting. Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om je alleen uitgebreid te laten masseren!


Boek een heerlijke Wellness Massage!

Wegens verbouwing & verhuizing is onze praktijk gesloten en is het helaas tijdelijk niet mogelijk om deze massage te boeken.